Onze service

Als onafhankelijk autobedrijf kunt u met alle merken bij ons terecht. Onderhoud, reparaties, occasions maar ook nieuwe auto’s van andere merken. Autobedrijf Iliohan is de officiële Suzuki-servicedealer voor Borculo en omstreken.

Bovag

BOVAG is een brancheorganisatie van ongeveer 9.000 ondernemers die zich met mobiliteit bezighouden. Als lid van de Bovag zijn wij o.a. gespecialiseerd in personenauto’s, klassiekers en bedrijfsauto’s. Daarnaast is BOVAG een keurmerk voor onze klanten. Als Bovaglid zorgen wij ervoor dat BOVAG-klanten zorgeloos kunnen genieten van hun mobiliteit. En die mobiliteit kan allerlei vormen hebben natuurlijk.

RDW

Als RDW erkend bedrijf voeren wij onder andere APK-keuringen uit en zijn wij gecertificeerd om auto’s te mogen in- en verkopen.

Suzuki Service Card (Extra)

Mocht u onverhoopt toch met pech onderweg komen te staan en u heeft een Suzuki Service Card of Suzuki Service Card Extra, dan kunt u rechtstreeks contact opnemen met de Suzuki Mobiliteitsservice via 020 851 22 72 of vanuit het buitenland via +31 (0)20 851 22 72.

Over Suzuki Service Card (Extra)

Diensten van Iliohan

Airco-onderhoud

Onderhoud

APK keuren

Banden onderhoud en uitlijnen

Ruitreparatie en -vervanging

Autoschade herstel

Pechhulp en mobiliteitspas

7 garanties van Suzuki

Financiering en lease

Autoverzekering voor Suzuki’s

Afspraak maken

Contact opnemen