Financiering en lease

Er zijn verschillende manier van leasen. Hieronder leggen we uit welke mogelijkheden er zijn:

Financial lease (zakelijke lease)

Deze vorm van leasen kan goed vergeleken worden met een vorm van krediet. Je kiest een auto die voor je wordt gefinancierd. Hiervoor betaal je rente en aflossing. Aan het einde van de periode die wordt vastgelegd in een contract ben je economisch eigenaar van de auto na betaling van de slotsom. Bij financial lease kun je zelf een auto uitzoeken (nieuw of jong gebruikt). Vervolgens berekenen we aan de hand van de wensen (looptijd en slotsom) uw maandelijkse kosten.

Operational lease (zakelijke lease)

Deze vorm van leasen is de meest voorkomende leasevorm in Nederland. Full operational lease bevat alle componenten zodat alles voor je wordt geregeld. Alle autokosten zijn inbegrepen en heb je verder geen risico. De auto staat ook niet op de balans van uw bedrijf, maar op de balans van de leasemaatschappij. Het leasecontract bevat o.a. afschrijving, rente, wegenbelasting, onderhoud, verzekering en eventueel vervangend vervoer bij onderhoud/schade. Geen zorgen dus, de leasemaatschappij zorgt dat je altijd mobiel bent.

Private lease (particuliere lease)

Privé leasen van een auto afgelopen periode zeer populair geworden. Private lease biedt de mogelijkheid om je als particulier een auto te leasen. Dit heeft als voordeel dat je niet meer hoeft te investeren in een auto. Je betaald een vast bedrag per maand en hierbij zijn alle autokosten inbegrepen, behalve de brandstof en wegenbelasting.

Neem contact op

Informeer bij één van onze medewerkers naar de vele mogelijkheden en voorwaarden!

Neem direct contact op

Andere diensten van Iliohan

Airco-onderhoud

Onderhoud

APK keuren

Banden onderhoud en uitlijnen

Ruitreparatie en -vervanging

Autoschade herstel

Pechhulp en mobiliteitspas

7 garanties van Suzuki

Financiering en lease

Autoverzekering voor Suzuki’s

Afspraak maken

Contact opnemen