Schade aan uw auto, wat nu?

Heeft u autoschade? Wij herstellen dit vakkundig en snel met ‘Alles onder 1 dak voor mobiliteit’. Wij begeleiden uw schade intern en Beerten Autoschade Service zorgt voor uitstekend schadeherstel. Ook voor kleine schadegevallen kunt bij ons terecht.

Wij helpen u graag

Een compleet en juist ingevuld schadeformulier (SAF) is noodzakelijk voor een correcte en snelle schadeafwikkeling en voorkomt problemen bij de afhandeling tussen de betrokken partijen.

Het schadeformulier dient zo volledig mogelijk te worden ingevuld en door de vermelde partijen te worden ondertekend. Mocht je vragen hebben dan kun je gerust contact met ons opnemen, wij helpen je hier graag mee. Doordat wij dagelijks mensen helpen met het invullen van het schadeformulier weten wij precies wat te doen.

Wat moet je meenemen als je met de schade aankomt?

  • Het kentekenbewijs deel 1 & 2
  • De groene kaart van uw auto
  • Europees Schadeformulier
  • Je rijbewijs

Maak een afspraak of kom langs

Je kunt de schade ook online melden via de contact pagina of kom persoonlijk bij ons langs. Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 08:00 uur tot 17.30 uur geopend en zaterdags van 08:00 uur tot 12:00 uur.

Schadeformulier invullen? Geen probleem, wij doen het wel voor je, het is ons dagelijkse werk. Wij repareren voor alle verzekeringsmaatschappijen. Klik hier om het Europees schadeformulier te downloaden.

Maak direct een afspraak

Andere diensten van Iliohan

Airco-onderhoud

Onderhoud

APK keuren

Banden onderhoud en uitlijnen

Ruitreparatie en -vervanging

Autoschade herstel

Pechhulp en mobiliteitspas

7 garanties van Suzuki

Financiering en lease

Autoverzekering voor Suzuki’s

Afspraak maken

Contact opnemen